köök, kook, Estratègies de comunicació de marca, Igualada
Què és köök ?

 

Som el vostre propi departament de comunicació extern. Treballem com un membre més de l’equip però sense els costos fixes que suposa; pagueu només per les tasques que es realitzin. 

Cobrim qualsevol necessitat de comunicació que tingui la vostra empresa, sempre treballant sobre una base estratègica, fet que ens diferencia d’altres agències de comunicació. 

Inicialment realitzem el projecte estratègic de marca i després ens encarreguem de l’execució de qualsevol acció de comunicació que requereixi l’empresa.  

 

 

Què és l’estratègia de marca?

L’estratègia de marca ha estat, fins avui, una valuosa eina reservada a les grans marques. Es tracta d’una eina que utilitzen totes les grans marques sense excepció, que funciona i que està més que provada. Però és just que les pimes no puguin accedir-hi? Que potser no lluiten també contra la competència? Que potser no les repercuteix de la mateixa manera l’evolució del mercat? Que potser no han d’entendre també perfectament el seu consumidor? Que potser no tenen també l’objectiu d’obtenir benefici?

Köök ha adaptat aquesta eina a les necessitats i al pressupost de les pimes perquè es puguin gaudir dels beneficis de gestionar correctament la seva marca i la comunicació.  

 

 
 
ANEMOAPR08 15
Tornar a la pagina inicial Menú principal Text - Petit Text - Mitjà Text - Gran